79954
Książka
W koszyku
Agnieszka i Marcin Kręgliccy - rodzeństwo restauratorów, maniacy dobrego jedzenia, urządzania przyjęć i spotkań przy stole. Od lat kreują warszawską scenę kulinarną. Piszą o jedzeniu, promują zrównoważone rolnictwo, prowadzą targ jakościowych produktów. Stworzywszy restaurację włoską Chianti, meksykańską El Popo, greckie tawerny Meltemi i Santorini, zwrócili się ku kuchni polskiej, nadając jej nowy wymiar w restauracjach Opasły Tom i Piąta Ćwiartka. Każdego roku organizują setki przyjęć, od kameralnych rodzinnych obiadów, po wielkie gale z udziałem przywódców państw i królewskich rodów.
Status dostępności:
Mosina Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Agnieszka i Marcin Kręgliccy - rodzeństwo restauratorów, maniacy dobrego jedzenia, urządzania przyjęć i spotkań przy stole. Od lat kreują warszawską scenę kulinarną. Piszą o jedzeniu, promują zrównoważone rolnictwo, prowadzą targ jakościowych produktów. Stworzywszy restaurację włoską Chianti, meksykańską El Popo, greckie tawerny Meltemi i Santorini, zwrócili się ku kuchni polskiej, nadając jej nowy wymiar w restauracjach Opasły Tom i Piąta Ćwiartka. Każdego roku organizują setki przyjęć, od kameralnych rodzinnych obiadów, po wielkie gale z udziałem przywódców państw i królewskich rodów.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej