79998
Book
In basket
(Zdrowe zdrowie)
Rebecca Katz opiera się na najnowszych badaniach naukowych, aby wyjaśnić, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce oraz zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy czy innych chorób.
Availability:
Mosina Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64/ K [lok. Mosina Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce napis: Smaki zdrowia.
Summary, etc.
Streszczenie: Rebecca Katz opiera się na najnowszych badaniach naukowych, aby wyjaśnić, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce oraz zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy czy innych chorób.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again